Organique Hungary

Organique Hungary

Hidratáljuk bőrünket a szárazabb őszi időszakban

2018. október 05. - Organique Hungary

A hűvösebb, őszi idő eljövetelével fontos, hogy figyelmünket ismét a könnyebben kiszáradó bőrünk felé fordítsuk. A szeles októberi időjárásban bizony nem csak az arcbőrünket viseli meg, hiszen az ilyenkor olyan kellemes forró zuhany sajnos nagyon ki tudja szárítani bőrüket.

Természetesen elsődleges fontosságú a belső hidratálás. Számtalanszor olvashattuk már az örök érvényű igazságot: napi nyolc–tíz pohár folyadékot kel meginnunk ahhoz, hogy a sejtjeink hidratáltak legyenek. Ha ezt az apró változtatást beépítjük az őszi testápolásunkba, garantáltan teltebb bőrre tehetünk szert.

324318_eternal_gold_golden_d05a8f50-7079-4551-9303-680b6f3161b1_1024x1024_2x_1.jpg

Érdemes kozmetikumok segítségével is felvennünk a harcot a száraz bőr ellen. Ilyenkor nagy hasznát vehetjük egy bőrradírnak, amelynek használatával könnyedén megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől. Erre a célra tökéletes lehet az Organique - Eternal Gold termékcsalád cukorkristályos bőrradírja. A bőrradír zsírsavakban gazdag olajai táplálják és védik a bőrt, így a testradírozás után bőrünk illatos lesz, és egy csapásra visszanyeri puhaságát.

324320_eternal_gold_golden_1024x1024_2x_1.jpg

Bőrradíroás után pedig jöhetnek a testápoló krémek, vagy extrém száraz bőr esetén a még zsírosabb, még táplálóbb összetevőket tartalmazó testvajak. A testvajakat érdemes a nedves bőrbe masszírozni a könnyebb eldolgozhatóság érdekében. Használatukkal a bőrünk megnyugszik, és újra selymes tapintású lesz. Testvajak kategóriájában remek választás az Eternal Gold termékcsalád Shea vajas testbalzsama, amely nem csak természetes összetevőivel védi a bőrünket, de aranyszemcsés ragyogást is kölcsönöz neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://organique-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8014282851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása