Organique Hungary

Organique Hungary

Hajápolás hűvösebb időben az argánolaj segítségével

2018. október 04. - Organique Hungary

A hidegebb idő beköszöntével hajunk egy csapásra szárazabb, fénytelenebb lehet, sőt az sem ritka, hogy ősszel kisebb mértékű hajhullást tapasztalunk. Lássuk, mit tehetünk hajunk egészségének és szépségének megóvása érdekében?

Kiemelten fontos hajkoronánk belső táplálása, ebben elsődleges szerepet játszanak a vitaminok. Figyeljünk a fokozottabb B-C és E vitamin bevitelre, valamint fogyasszunk teljes kiőrlésű termékeket, magvakat, aszalt gyümölcsöket, hiszen ezek rézben gazdag élelmiszerek, amik hozzájárulnak hajunk belső egészségének megőrzéséhez.

Az ősz beköszöntével a hajápoló termékeinket is ideje leváltanunk – már nincs szükség UV szűrőt tartalmazó samponokra és balzsamokra, a táplálóbb, ápolóanyagokban gazdagabb készítmények felé kell fordulnunk.

213107ab_naturals_argan_shi_1024x1024_2x_1.jpg

Remek választás lehet az Organique Argan Shine samponja, hiszen a termék fő összetevője az argánolaj, más néven Marokkó aranya. Az argánolaj számtalan luxuskozmetikum alapanyaga is magas E-vitamin tartalma és hatásos regeneráló hatása miatt.

Ősszel és télen is nagy hasznát vehetjük a tápláló hajpakolásoknak, amelyek pár perccel meghosszabbítják ugyan a hajápolási rutinunkat, de segítségükkel könnyedén felvehetjük a harcot a fénytelen és száraz hajjal.

213108k_naturals_argan_shin_1024x1024_2x_1.jpg

Az Organique Argan Shine hajpakolás egy természetes összeevőket tartalmazó pakolás, ami tökéletes ellenszere lehet az igénybe vett és érzékeny hajnak, fejbőrnek. A benne lévő argán és gyapotmag olaj regenerálja, és ragyogóvá varázsolja a hajat. A szőlőmag olaj segítségével pedig frizuránk könnyen formázhatóvá, és puha tapintásúvá válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://organique-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9814280423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása