Organique Hungary

Organique Hungary

Természetes bőrápolás babák és gyermekek részére

2018. október 28. - Organique Hungary

Egyértelmű, hogy ha gyermekeink bőrápolásáról van szó, a legjobb termékeket szeretnénk választani. A kisbabák testápolásánál különösen fontos, hogy természetes alapanyagokat tartalmazzon, valamint allergénektől valamint színezékektől mentes legyen a választott tisztálokdó szer.

A kisgyerekek bőrének megóvásában fontos szerepet játszik az E vitamin. Ha ilyen vitamint tartalmazó készítményt választunk, biztosak lehetünk benne, hogy a kicsik bőre puha és hidratált marad. Az E vitamin olaja ugyanis az egyik legjobb bőrápoló szer, amit csak használhatunk: ez az a vitamin, amely rendelkezik olyan alapvető antioxidánsokkal, amelyekre bőrünknek és szervezetünknek szüksége van. Véd a káros UV sugarak ellen, és rendszeres használatával megelőzhető a bőr károsodása is. Ezek mellett gyulladáscsökkentő hatással is bír, így kiváló természetes nyugtatószerként szolgál a kipirosodott és érzékeny bőr számára.

Az Organique termékcsalád három termékkel is a segítségünkre lehetnek a gyerekek bőrápolásánál.

Az Organique Sampon és Habfürdőt kifejezetten a kisbabák bőrápolására fejlesztették ki. Ez az allergénmentes sampon a különösen enyhe formulájával és természetes kivonataival puhítja, lágyítja és védi a bőrt. Gyengéd tisztító hatása miatt nemcsak babáknak és kisgyermekeknek ajánlott, de érzékeny bőrű felnőttek is használhatják hajmosásra.

217001_baby_care_shampoo_bu_1024x1024_2x_1.jpg

Az Organique Babáknak készült testápolója egy napi használatra kifejlesztett színezékmentes és környezetbarát  hidratáló krém, amely természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövény kivonatokat tartalmaz. Használata nyomban fürdés után ajánlott, így a még alig nedves bőrbe bemasszírozva gyorsan visszaadja a bőr komfortérzetét, és azonnali védelmet biztosít számára.

217002_baby_care_body_cream_1024x1024_2x_1.jpg

Az Organique Bőrápoló olaja pedig egy olyan gyermekek számára kifejlesztett termék, amely gazdag E vitamin tartalmával védi kisbabánk bőrét. Mindennapos használatra is ajánlott. Jótékony zsírsavakat és vitaminokat tartalmaz, amelyek a bőr tisztántartása mellett ápolják és táplálják azt. Gyapotmag és abesszin olaj tartalma hozzájárul a bőr nedvességtartalmának megtartásához. Már két hónapos kortól ajánlott, fürdés utáni testápoláshoz, vagy akár masszáshoz.

217003_baby_kids_care_oil_2_1024x1024_2x_1.jpg

Ha szeretnénk kisbabánk ép bőrét hatékonyan megóvni, és természetes anyagokkal táplálni, most lehetőségünk van a három termék együttes beszerzésére is, ha csomagban választjuk őket. Így teljeskörű védelmet nyújthatunk a hajmosástól a mindennapi testápoláson át egészen a tápláló olajokban és E vitaminban gazdag masszázsig.

30086646_363678164122080_6935346793957818368_n_1024x1024_2x_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://organique-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8014327907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása