Organique Hungary

Organique Hungary

Néhány szó a férfi arcápolásról

2018. december 10. - Organique Hungary

A régi mondásból úgy ismerjük: „a férfi elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél”. Ma azonban ez a vélekedés megdőlni látszik. A férfi arcápolás és az igényesség szerencsére egyre több országban hódít már teret magának, és a kozmetikai cégek is gyakran dobnak piacra kifejezetten férfiaknak kifejlesztett termékeket. Mi minden kedves férfi olvasóinkat arra buzdítjuk, hogy ne féljenek törődni az arcbőrük egészségével, hiszen ez ma már nem hiúsági kérdés.

Igaz, hogy a férfiak arcbőre genetikai okokból olajosabb, kicsit vastagabb és több szőrtüszőt tartalmaz mint a nőké, az ő bőrük is ugyanannyi törődést igényel, és az arcápolási rutin lépései is szinte egy az egyben megegyeznek.

325260_pour_homme_face_gel_1024x1024_2x_1.jpg

Minden nap végén- sportolás esetén pedig minden edzés után- arcmosást kell végeznünk egy a bőrtípusunknak megfelelő arcápoló szerrel. Kitűnő választás lehet például az Organique termékcsalád Pour Homme arcgélje, hiszen ez a gyengéd tisztító zselé alaposan kitisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Aktív összetevője többek közötti a fehérmályva kivonat, mely puhítja és regenerálja  a bőrt. Mentát és növényi glicerint is tartalmaz, amelyek megnyugtatják és felfrissítik az arcbőrt, valamint hosszantartó hidratáltságot kölcsönöznek neki. A gélt a következőképp használjuk: nedves bőrbe masszírozzuk a terméket habzásig, majd bő vízzel öblítsük le.

A férfiak arcbőre különös megpróbáltatásnak van kitéve minden egyes borotválkozás alkalmával is, hiszen ekkor gyakorlatilag naponta sérül a bőrfelület. Az arra érzékenyek bőre kipirosodhat, sőt ki is sebesedhet, ha a nem megfelelő módon végezzük a műveletet. Érdemes borotválkozás előtt minden esetben felpuhítani a szőrszálakat. Figyeljünk arra, hogy mindig csak és kizárólag tökéletesen tiszta borotvával dolgozzunk, a borotválkozás iránya pedig a szőr növekedési irányával azonos legyen. Hogy ezután a bőrünk visszanyerje erejét érdemes olyan hidratáló tonikkal bekennünk, aminek hálás lesz bőrünk. Ilyen például az Organique Pour Homme Aftershave arcbalzsama is, amelyet közvetlenül borotválkozás után is használhatunk. Ez egy forradalmian új megoldás, amelyet speciálisan az igénybe vett arcbőrnek terveztek. A balzsam csökkenti a bőrirritációt, és a bőrhőmérséklet állandó, optimális szintet tartásával megszünteti az égető érzést. A benne lévő hialuronsav tökéletesen hidratálja a bőrt , és erősíti védekező funkcióit a környezeti hatásokkal szemben.

men_06_7a6ce881-5190-4e45-ab53-65229b8440e5_1024x1024_2x_1.jpg

Végezetül érdemes egy hidratáló arckrémmel befejeznünk az arcápolási rutint. Figyeljünk oda, hogy minél természetesebb összetevőket tartalmazó krémet válasszunk, hogy a legjobbat tudjuk kihozni bőrünkből. A hidratálásban segítségünkre lehet a Pour Homme Férfi arckréme, amely mindennapi használatra alkalmas, minden bőrtípusra. Komplex védelmet nyújt, gyorsan felszívódik és megszünteti az olajos csillogást. Természetes hatóanyagainak köszönhetően védi, feszesíti és hidratálja a bőrt, friss illata pedig egész nap elkísér majd minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://organique-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr714469748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása