Organique Hungary

Organique Hungary

Így harcoljunk a kínzó narancsbőr ellen

2018. október 18. - Organique Hungary

Nők milliói küzdenek a narancsbőrrel a világon, legyenek fiatalok vagy idősek, karcsú vagy telt alkatúak. Szám szerint a nők közel 95%-a rendelkezik ezekkel a nemkívánatos gödröcskékkel. Lássuk, mit tehetünk ellene!

A narancsbőr a nyirokkeringés egyik funkcionális zavara. A cellulit egy olyan lokális zsírfelhalmozódás, amely a kötőszövetben található, jelenlétével egyenetlenné teszi a bőrfelszínt. Leggyakoribb megjelenési területei a fenék, a comb és a has. Érdekes és női szemmel kissé igazságtalan tulajdonsága, hogy döntő többségben a hölgyeknél jelenik csak meg. Ennek hátterében a nők és férfiak eltérő bőrszerkezete áll, hiszen míg a kötőszöveti rostok szerkezete a férfiaknál trapéz alakot vesz fel, addig a nőknél téglalap alakú, így nagyobb tágulásra, deformálódásra képes.

302205_caffeine_slimming_se_1024x1024_2x_1.jpg

Néhány tipp a narancsbőr elleni sikeres harchoz:

  1. Váltott zuhany

Alkalmazzuk a régi trükköt, a váltózuhany módszerét! A váltakozó hőmérsékletű víz remekül serkenti a vérkeringést. A leghatásosabb az, ha legalább háromszor változtatjuk a hőmérsékletet. Kezeljük mindkét lábunkat, és a törzsünket is!

  1. Sok folyadék

Az anyagcserénket gyorsíthatjuk, ha elég folyadékot iszunk. Naponta legalább két liter vizet, vagy ízesítetlen teát fogyasszuk, fordítsunk kiemelt figyelmet a méregtelenítő, zsírégető teákra!

  1. Rendszeres mozgás

Ha hetente csupán 1-2 alkalommal tudunk időt szánni egy kis mozgásra, már rövid időn belül tényleges eredményeket érhetünk el. Az anyagcsere fokozó folyamatok ráadásul órákkal a sportolás után is érvényesülnek.

  1. Szauna

Köztudott, hogy a szauna, és különösképpen az infra szauna hatékonyan serkenti a vérkeringést, segíti a szírsejtek lebontását, és fokozza a salakanyagok mielőbbi távozását.

  1. Egészséges táplálkozás

Változtassunk a táplálkozási szokásainkon is: érdemes kerülnünk a cukrot, a finomított lisztet, és minden olyan terméket, ami színezőanyagokat, vagy tartósítószereket tartalmaz. Fogyasszunk rostban gazdag élelmiszereket, és gyakran együnk zöldséget és gyümölcsöt. 

  1. Koffein

A koffein a titkos csodafegyver a cellulit elleni küzdelemben, hiszen ez az egyik legősibb élénkítő. Vízhajtó és vérkeringés fokozó hatásának köszönhetően a salakanyagok, és a felesleges zsír könnyebben távozik a szervezetből.

 Az Organique Koffeines karcsúsító szérum is rendelkezik a kávé kivonat és a koffein jótékony hatásaival, összetevői segítenek az öregedésgátlásban, a benne lévő guara kivonat pedig redukálja a cellulit megjelenését.

A bejegyzés trackback címe:

https://organique-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1114309243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása